Czapáry Veronika blogja / Veronika Czapary's blog

AMIRőL SENKI SEM BESZÉL, EZ A KÖNYV A LELKEDIG HATOL!

Posted in Uncategorized by czaparyveronika on október 1, 2018

 

A Megszámolt babák egy lelkileg és fizikailag kihasznált és bántalmazott kislány mindennapjait mutatja be. Milyen minden nap verve lenni, milyen úgy tenni, mintha ez normális lenne, így járni óvodába és iskolába, ezzel felnőni. Élni és túlélni.

Mivel egészen borzalmas gyermekkorom volt, a könyv jelentős része az általam megélt és elszenvedni kényszerült eseményekről szól.

MEGRENDELEM

Layout 1 copy 2

Amikor író lettem, örültem, hogy feldolgozhatom a kiskoromat egy könyvben. Rengeteg pszichológusnál jártam az évek alatt, akik segítettek szembenézni az abúzálással és bántalmazással, ami engem ért.

A könyv címe abból a mániákus számolásból ered, hogy az örökbefogadott macskáimat minden este megszámoltam. Így jött az az ötlet, hogy a babák legyenek a macskák, akiket seregszemleszerűen listázok is a könyv elején. Ezzel a ragaszkodásomat is hitelesen be tudom mutatni.

A könyv hitelesen mutatja be az olvasónak, hogy milyen gondolatok futnak végig egy ilyen környezetben élő és felcseperedő gyermek fejében, így egészen különleges élményt tud nyújtani.

Egy téma, amelyről senki nem mert eddig magyar irodalmi nyelven írni, olvasása közben pedig minden mélységében átélheted, milyen kitaszítottnak és bántalmazottnak lenni, Stockholm szindrómával küszködni és felnőni egy ilyen helyzetben. Második könyvem, az “Anya kacag” valójában a “Megszámolt babák” folytatása, főszereplője Viktória a gyermekkori bántalmazás emlékképei elől a felnőttkori drogozásba és szexuális szabadosságba menekül.

Van fény az alagút végén, több mint tíz év szünet után elkezdtem újra az üvegművészettel foglalkozni, az írás mellett így tudtam kiteljesedni. Van egy agaram és macskáim, ők is rengeteg örömet tudnak nyújtani, valamint rendszeresen sportolok.

Nagyon örülök, hogy megírhattam ezt a könyvet, és ezáltal sok embernek segíthettem, valamint sok éves pszichoterápiás munka után úgy érzem, feldolgoztam a gyermekkoromat. Ha úgy érzed, többet akarsz megtudni erről a témáról és segíteni akarsz magadnak vagy jobban meg akarod érteni egy hozzád közelálló tetteit és lelkét, olvasd el a könyvet és oszd meg a véleményedet velem.

MEGRENDELEM

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s